​Gynækolog med speciale i ufrivillig barnløshed

F​aurskov Fertilitet og Gynækologi i Aalborg indehaves og drives af speciallæge Anders Faurskov. Vi tilbyder de mest moderne og avancerede former for undersøgelse og behandling af ufrivillig barnløshed. Anders Faurskov er speciallægeuddannet som gynækolog ved sygehuse i nærheden af Hasseris og Nørresundby.

Udover at være uddannet som gynækolog, er Anders Faurskov også videreuddannet ved Reproduktionsmedicinsk afdeling og IVF-afdelingen på Sahlgrenska Universitetssjukhus i Göteborg. Denne afdeling er en af Europas førende afdelinger inden for behandling af ufrivillig barnløshed.

Fertilitetsuddannet personale

Fertilitetsklinikkens personale er alle specialuddannet og har mange års erfaring i avanceret fertilitetsbehandling. Udover behandling af ufrivillig barnløshed tilbyder fertilitetsklinikken også gynækologiske undersøgelser og ultralydsscanninger.

Kontakt din gynækolog for mere information

Fertilitetsklinikken har ingen ventetid på fertilitetsbehandling. For mere information og tidsbestilling er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 14 45 55 eller ved at sende en mail til faurskov@fertilitet-ultralyd.dk.

FERIELUKNING.
19-06-2018
I forbindelse med ferielukning i klinikken gøres hermed opmærksom på, at det er muligt at søge oplysning om anden gynækolog på Sundhed.dk
Læs hele nyheden
Behandling af oplysninger
16-04-2018
I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient indsamler og behandler Faurskov Fertilitet og Gynækologi en række personoplysninger om dig.
Læs hele nyheden
Utilsigtet hændelse
11-04-2017
Ønsker du at indberette en utilsigtet hændelse?
Læs hele nyheden
Regler for henvisning til kunstig befrugtning
17-08-2015
Undersøgelse og behandling kan foregå gratis i overenskomsthavende speciallægepraksis, såfremt man har henvisning fra sin praktiserende læge.
Læs hele nyheden