Resultater

Klinikkens behandlinger bygger på de mest moderne og avancerede principper. Vores erfarne og højt uddannede personale sikrer, at resultaterne ligger på højde med de bedste.

Resultatet kan gøres op på mange måder,og det kan være svært at gennemskue, hvad der ligger i de mange tal. Resultater, opgjort som gravide per ægoplægning, kan være misvisende. Som eksempel kan vi nævne, at det ikke altid er sikkert at æggene bliver befrugtede og deler sig, og at det desværre ikke er alle positive graviditetsprøver, der ender med en fødsel, idet nogle kvinder aborterer.

Vi har derfor valgt at angive antallet af startede behandlinger, der afsluttes med et levende foster i livmoderen i 8. svangerskabsuge. Dette giver måske ikke det højeste tal, men er til gengæld det mest interessante for Jer, når I overvejer at starte en behandling. Det fortæller nemlig noget om sandsynligheden for at få et barn, hver gang I starter en behandling.

Forventet antal fødsler pr. behandling:

IVF og ICSI under 40 år: 33%

IVF og ICSI over 40 år: 14%

Frosne æg: 22%​

FERIELUKNING.
19-06-2018
I forbindelse med ferielukning i klinikken gøres hermed opmærksom på, at det er muligt at søge oplysning om anden gynækolog på Sundhed.dk
Læs hele nyheden
Behandling af oplysninger
16-04-2018
I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient indsamler og behandler Faurskov Fertilitet og Gynækologi en række personoplysninger om dig.
Læs hele nyheden
Utilsigtet hændelse
11-04-2017
Ønsker du at indberette en utilsigtet hændelse?
Læs hele nyheden
Regler for henvisning til kunstig befrugtning
17-08-2015
Undersøgelse og behandling kan foregå gratis i overenskomsthavende speciallægepraksis, såfremt man har henvisning fra sin praktiserende læge.
Læs hele nyheden