​Sædanalyse og fertilitet

​En sædanalyse er en vigtig del af udredningen af ufrivillig barnløshed. For at vi hos F​aurskov Fertilitet og Gynækologi kan finde frem til hvad årsagerne til den ufrivillige barnløshed er, indleder vi blandt andet forløbet med en sædanalyse.

Antal, udseende og bevægelighed af sædcellerne undersøges og der foretages en præparation af sædprøven til vurdering af de stærkeste sædceller. Dette vil give en god baggrund for at vælge den korrekte behandling.

En sædanalyse er inkluderet efter en sædprøve

I forbindelse med fertilitetskonsultation er en sædanalyse derfor gratis.

Ønsker du mere information omkring hvordan en sædanalyse fungerer? Så kontakt Faurskov Fertilitet og Gynækologi i Aalborg nær Nørresundby og Hasseris på telefon 98 14 45 55 eller email faurskov@fertilitet-ultralyd.dk.​

FERIELUKNING.
19-06-2018
I forbindelse med ferielukning i klinikken gøres hermed opmærksom på, at det er muligt at søge oplysning om anden gynækolog på Sundhed.dk
Læs hele nyheden
Behandling af oplysninger
16-04-2018
I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient indsamler og behandler Faurskov Fertilitet og Gynækologi en række personoplysninger om dig.
Læs hele nyheden
Utilsigtet hændelse
11-04-2017
Ønsker du at indberette en utilsigtet hændelse?
Læs hele nyheden
Regler for henvisning til kunstig befrugtning
17-08-2015
Undersøgelse og behandling kan foregå gratis i overenskomsthavende speciallægepraksis, såfremt man har henvisning fra sin praktiserende læge.
Læs hele nyheden