Insemination med 30% sandsynlighed

Hos Faurskov Fertilitet og Gynækologi tilbyder vi insemination med 30% sandsynlighed for at blive gravid ved hvert forsøg. I tilfælde af at manden har dårlig sædkvalitet, er det en form for IVF-behandling, som er en professionel inseminering - også kaldet kunstig befrugtning.

Hvordan foregår insemination? Det foregår sådan, at man tager en enkelt sædcelle i en meget tynd kanyle, som man efterfølgende sprøjter ind i ægcellen ved hjælp af et mikroskop. Herefter følger man intenst udviklingen af den pågældende ægcelle, som har 30% sandsynlighed for at blive befrugtet. Er den det, sætter man det befrugtede op i kvinden igen.

Professionel insemination til barnløse forældre

​Drømmer I om at blive forældre, men er det ikke endnu ikke lykkedes jer at blive gravide, kan professionel insemination være en mulighed, der kan hjælpe jer godt på vej. Denne metode har omtrent samme sandsynlighed for at være succesfuld på lige fod med konventionel IVF-behandling.

Der kan være mange årsager til dårlig sædkvalitet hos manden. Det kan blandt andet skyldes en skjult kromosomfejl samt en lang række andre kriterier. Insemination er en mulighed at prøve, hvis almindelig IVF-behandling ikke har vist sig at være muligt.

Bestil tid til konsultation

​Er I interesseret i at høre mere om insemination, er I meget velkomne til at kontakte os for at høre mere. Undersøgelse og behandling er gratis ved henvisning fra egen praktiserende læge, hvorfor I bør tage kontakte til lægen først. Herefter hører vi gerne fra jer på telefon 98 14 45 55, eller også kan I skrive til faurskov@fertilitet-ultralyd.dk.

FERIELUKNING.
19-06-2018
I forbindelse med ferielukning i klinikken gøres hermed opmærksom på, at det er muligt at søge oplysning om anden gynækolog på Sundhed.dk
Læs hele nyheden
Behandling af oplysninger
16-04-2018
I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient indsamler og behandler Faurskov Fertilitet og Gynækologi en række personoplysninger om dig.
Læs hele nyheden
Utilsigtet hændelse
11-04-2017
Ønsker du at indberette en utilsigtet hændelse?
Læs hele nyheden
Regler for henvisning til kunstig befrugtning
17-08-2015
Undersøgelse og behandling kan foregå gratis i overenskomsthavende speciallægepraksis, såfremt man har henvisning fra sin praktiserende læge.
Læs hele nyheden