Nedfrysning af befrugtede æg

​I forbindelse med IVF- og ICSI-behandling befrugtes der ofte så mange æg af så god kvalitet, at nedfrysning til senere brug er muligt.


Dette har den fordel, at man, såfremt man ikke bliver gravid ved den første ægoplægning, kan optø og anvende disse æg, såfremt de efter frysebehandlingen stadig har god kvalitet. Man behøver således ikke ny hormonstimulerering.

Såfremt man opnår graviditet og barn og fortsat har nedfrosne æg, kan disse anvendes i op til 5 år efter med henblik på et eventuelt søskendebarn.

Mand og kvinde skal ved behandlingen give skriftligt samtykke og ved den ene parts død eller ved skilsmisse må æggene ikke anvendes, men skal destrueres.

FERIELUKNING.
19-06-2018
I forbindelse med ferielukning i klinikken gøres hermed opmærksom på, at det er muligt at søge oplysning om anden gynækolog på Sundhed.dk
Læs hele nyheden
Behandling af oplysninger
16-04-2018
I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient indsamler og behandler Faurskov Fertilitet og Gynækologi en række personoplysninger om dig.
Læs hele nyheden
Utilsigtet hændelse
11-04-2017
Ønsker du at indberette en utilsigtet hændelse?
Læs hele nyheden
Regler for henvisning til kunstig befrugtning
17-08-2015
Undersøgelse og behandling kan foregå gratis i overenskomsthavende speciallægepraksis, såfremt man har henvisning fra sin praktiserende læge.
Læs hele nyheden